Häftig självläkning!

Här är Sarah Ehrenbergs personliga historia, ett inspirerande fall av Placebo.

sarah-ehrenberg

“Det är otroligt häftigt hur mycket det går att påverka sin kropp och sin hälsa. Fick diagnosen Atopiker redan som liten bebis och har alltid varit “hon som är så otroligt allergisk“. Har genomgått två “hyposens-behandlingar” för gräs/träd pollen, ingått i läkemedelsstudier och haft många duktiga allergologer, lung- och hudläkare som utrett mig och gett mig behandlingsstrategier. Genom åren har det blivit många recept.

För tre år sedan lade jag om min strategi, började lyssna på min kropp och tog ansvar för att förändra det som jag själv kunde förändra.

Hittils i år har min kropp sluppit:
ca 70 antihistamintabletter,
ca 50 doser nässpray,
ca 80 doser ögondroppar,
ca 140 doser astmaspray
2-3 sprutor kortison.

Jag har alltså inte tagit ett enda allergiläkemedel ännu i år och förutom några lindriga symtom mår jag som en prinsessa! Mitt mål är att bli helt allergifri och jag är på god väg! Life is great!”

När vi frågade om vi fick dela här:

“Hej Ulf, visst får du använda min story på er sida. Jag skrev den för att inspirera och för att så små frön hos dem som ännu är fast i sina konventionella ramar.

Om någon är intresserad av att fråga mig vidare, så är det ju helt okej att få göra det. Det finns ju alltid skeptiker och så finns det dem som vill bli övertygade.

Jag har en annan nästan lika intressant historia som egentligen var startskottet till allt. En rygg som gick sönder och som läkte helt på 4 månader istället för den 2 åriga rehabplanen som rehabteamet planlade. Svårigheten med den historien är bara att den inte är lika lätt att måtta som antalet piller/sprutor/doser. En rygg under läkande hade behövt sin egen kontrollrygg för att kunna se läkeeffekten av mindset.

Sarah”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *